fa'aulu-fua-fa'aliga

Laititi fa'ase'e, tele a'afiaga-Cell Culture Chamber Slide

Laititi fa'ase'e, tele a'afiaga-Cell Culture Chamber Slide

O fa'ata'ita'iga o potu e masani lava ona fa'atulagaina mo ituaiga eseese o su'esu'ega sela e mana'omia ai le va'aiga fa'ata'oto.O sela e ola i luga o fa'ase'e ma e mafai ona fa'aa'e sa'o, pisia ma su'esu'e i lalo ole microscope e aunoa ma le mana'omia o le fa'agaoioiga o le fesiitaiga.O le lavelave masani auala a'e sela e totonugalemu O le tu'ufa'atasia o aganu'u ma au'ili'iliga i totonu o se potu fa'aoga e fa'aleleia ai le faigofie ma le fa'amalieina o su'ega ma fa'aitiitia mea sese i le va o vaega fa'ata'ita'i.

Chamber slides e ofoina atu le tele o mea lelei nai lo ipu Petri masani.Muamua, e mafai ona tuʻuina atu sela i se siosiomaga e sili atu ona mautu ma faʻaauau pea, lea e mafai ona faʻataʻitaʻiina le tulaga o le tuputupu aʻe o le tino i totonu o le tino.Lona lua, e faigofie lava ona va'ava'ai fa'ase'e o potu i suiga o le tino ma le tulaga o le tuputupu a'e o sela, ma fa'ata'ita'iga e pei o le staining fluorescent e mafai ona faia sa'o i luga o fa'ase'e.E le gata i lea, o potu fa'ase'e e la'ititi la'ititi fa'ata'ita'iga, fa'asaoina tau fa'ata'ita'iga ma le fa'aaogaina o le reagent.

Vaega:

1) O le ipu tioata pito i lalo o le aganuu ei ai se pito i lalo manifinifi ma lelei le felauaiga malamalama;o le luga o loʻo togafitia i le TC hydrophilicity ma e talafeagai mo le faʻaogaina o le aganuʻu.

2) O le faʻailoga numera o le potu e faʻafaigofie ai ona iloa le va o le aganuʻu cell ma le mataʻituina o le microscopic.

3) Tuto'atasi fale'ese'ese e 'alofia ai le fa'a'ese'esega i le va o fale;

4) O le ufiufi potu e faigofie i le gnp mamanu ma faigofie ona faʻaogaina.

5) O le potu faʻaleaganuʻu e iai se mamanu e mafai ona faʻaaogaina, ma o le itu o le aganuu e mafai ona aveese i le tasi le malologa.


Taimi meli: Mati-14-2024